Verhuur van de Lokalen

De Scoutslokalen kunnen enkel worden gehuurd of gebruikt door erkende Zaventemse verenigingen, en de Zaventemse Scouts hebben natuurlijk prioriteit.

Niet erkende Zaventemse verenigingen of andere verenigingen, bedrijven of particulieren kunnen een van de andere zalen huren via de website van de gemeente.

Binnenkort volgt praktische informatie over de huurovereenkomst, de afspraken, het reglement en de evenementenfiche. Bekijk alvast waar je rekening mee moet houden om een evenement te organiseren.

Aanvraagformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, en we bekijken of de huur kan doorgaan. U ontvangt nog een bevestiging. Dit is louter een aanvraag.

Stuur een aanvraag

Niet toegelaten:

• Fuiven
  • Privé-feesten
  • Sleep-ins
  • Jeugdkampen of -weekends
Tip: kijk onderaan in de kalender om te kijken of er al geen activiteit gepland is

Geplande Activiteiten

Achter de omschrijving van de activiteit staat tussen () de naam van de huurder.